È stato pubblicato il terzo numero della Rivista Italiana di Studi Catalani 6 (2016), a cura di Veronica Orazi, Alessandria, Edizioni dell’Orso, ISSN 2279-8781, codice ANCE E206402, euro 18,00 M. Ciceri, Il cielo delle Meraviglie. Un’altra incursione nel “Félix” di Ramon Llull • P. Arnau, Indicadors lingüístics de la ironia verbal en textos escrits paratextuals: alguns exemples del corpus prologal de Josep Maria Llompart • G. J. I Urban – Marco Lucchini, Milà 3 – Barcelona 3: arquitectura als anys ’60 • Sezione monografica: Les formes de la ironia en la literatura catalana de preguerra • F. Carbò, Les primeres bèsties de Pere Quart • B. Epps, L’extensió i l’escissió de la mirada colonialista: la ironia a les ‘impressions viatgeres’ d’Aurora Bertrana • M. G. Güell, Aproximació a un estudi de la ironia en Salvat-Papasseit • G. López-Pampló, Per a un estudi de la ironia en Gaziel: una visió literària • Recensioni
È stato pubblicato il numero 6 della Rivista Italiana di Studi Catalani (2016), a cura di Veronica Orazi, Alessandria, Edizioni dell’Orso, ISSN 2279-8781, codice ANCE E206402, euro 18,00

M. Ciceri, Il cielo delle Meraviglie. Un’altra incursione nel “Félix” di Ramon Llull • P. Arnau, Indicadors lingüístics de la ironia verbal en textos escrits paratextuals: alguns exemples del corpus prologal de Josep Maria Llompart • G. J. I Urban – Marco Lucchini, Milà 3 – Barcelona 3: arquitectura als anys ’60 • Sezione monografica: Les formes de la ironia en la literatura catalana de preguerra • F. Carbò, Les primeres bèsties de Pere Quart • B. Epps, L’extensió i l’escissió de la mirada colonialista: la ironia a les ‘impressions viatgeres’ d’Aurora Bertrana • M. G. Güell, Aproximació a un estudi de la ironia en Salvat-Papasseit • G. López-Pampló, Per a un estudi de la ironia en Gaziel: una visió literària • Recensioni